Goede doelen

Loop mee voor Tele-Onthaal!

Tele-Onthaal biedt mensen telefonische- en chathulp op die momenten in het leven wanneer het moeilijk gaat. Door haar permanente bereikbaarheid (24/7), het werken met professioneel getrainde vrijwilligers, anonimiteit en kosteloos karakter is deze hulpverlening bijzonder laagdrempelig.

De voorbije jaren beantwoordde Tele-Onthaal gemiddeld 120.000 oproepen. Daarmee is ze de grootste hulplijn in Vlaanderen. Tijdens de corona crisis is de vraag naar een anoniem luisterend oor toegenomen met 15%. De maatschappelijke nood aan een laagdrempelige, altijd bereikbare psychosociale hulplijn is bijzonder groot, bij jong en oud. Om nog meer oproepen te kunnen beantwoorden, heeft Tele-Onthaal extra middelen nodig om nieuwe vrijwilligers te werven, op te leiden en hen kwaliteitsvol te ondersteunen.

Loop jij de AG Antwerp 10 Miles voor Tele-onthaal? Bestel bij je inschrijving het officieel AG Antwerp 10 Miles loopshirt.

Laat je sponsoren door familie, vrienden, collega’s,… ; je vrije bijdrage is ook welkom op het rekeningnummer BE83 8918 7410 6315 op naam van Tele-Onthaal. Giften vanaf 40 € zijn fiscaal aftrekbaar.

www.tele-onthaal.be

Help UZA en UAntwerpen in hun strijd tegen kanker!

Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) en de Universiteit Antwerpen (UAntwerpen) slaan de handen in elkaar voor de inovatieve ontwikkeling van “mini-orgaantjes” om het effect van kankerbehandelingen beter te kunnen voorspellen. Dit is een baanbrekende gamechanger waarbij oncologen in de toekomst voor elke individuele kankerpatiënt de meest veelbelovende therapie zullen kunnen bepalen.

Meer te weten komen over dit vernieuwende onderzoek kan via de website van core: https://www.uantwerpen.be/nl/onderzoeksgroep/core/  of via de website van UZA foundation: https://www.uza.be/10Miles2022.

Wil jij dit project van UZA en UAntwerpen steunen en mee de strijd aangaan tegen kanker? Bestel bij je inschrijving het officieel AG Antwerp 10 Miles loopshirt.

Liever een vrijblijvende gift? Dat kan ook. Doneer aan kankeronderzoek via de UZA foundation of aan de Universiteit Antwerpen via het Universiteitsfonds Antwerpen. Vanaf 40 euro of meer ontvang je een fiscaal attest.